Forældreforeningen
Tommerup HK's ForældreforeningTHK’s Forældreforening er en frivillig forening under Tommerup Håndboldklub, som drives af en bestyrelse bestående af forældre til spillere i børne- og ungdomsrækkerne (trille/trolle-U19).

Formål

Det overordnede formål med forældreforeningen er at give økonomisk støtte til både sportslige og sociale arrangementer, som arrangeres for at styrke sammenholdet på de enkelte hold – såvel som på klubniveau.

Forældreforeningen har f.eks. givet økonomisk støtte til:


  • Stævnedeltagelse
  • THK’s årlige klubtur
  • Afslutningsfesten
  • Fællesspisning efter træning


Derudover har forældreforeningen også arrangeret gratis kage-kaffe events i THK’s klublokale i forbindelse med hjemmekampe. Støtte kan søges ved brug af Ansøgningsskema THK’s forældreforening, som findes herunder.


Hvordan tjener vi penge?

For at vi kan være ’de glade givere’ og uddele penge til de mange gode arrangementer for ungdommen, er det også nødvendigt at tjene penge. Vi har to primære indtjeningskilder:


1) Salg af THK’s julekalender

2) Det årlige håndholdstævne SNE-CUP


Stævnet står på i 3 dage og har deltagelse af ca. 1.000 ungdomsspillere fra hele landet. Forældreforeningens primære opgave er at stå for indkøb og forplejning til de spillere, som overnatter. For at stævnet kan blive en success, har vi brug for en frivillig hånd fra jer forældre. Vi håber, at I hver især har lyst til at investere 3-5 timers frivilligt arbejde, så vores børn kan få et fantastisk og uforglemmeligt stævne. Mere info udsendes – og kontakt os gerne, hvis I er interesserede. 


Andre arrangementer?

Har du/I en god idé til et kommende arrangement, så kontakt os gerne. Vi hjælper gerne med at få idéen omsat til handling – til glæde og gavn for vores ungdomsspillere.

Mange hilsner


THK’s Forældreforening


Hent Ansøgningsskema forældreforeningen

Profiler
Profiler
Profiler